Fjern appen fra dit barns enhed

Inden du afinstallerer Kaspersky Safe Kids, skal du fjerne Kaspersky Safe Kids-konfigurationsprofilen. For at kunne fjerne konfigurationsprofilen skal du indtaste PIN-koden til Kaspersky Safe Kids. Du kan finde koden i Kaspersky Safe Kids-indstillingerne på dit barns mobilenhed eller på My Kaspersky.

Hvis du ikke fjerner konfigurationsprofilen, vil Kaspersky Safe Kids-begrænsningerne ikke blive fjernet.

Sådan får du vist PIN-koden til fjernelse af konfigurationsprofilen på barnets mobilenhed:

1. Start programmet på barnets mobilenhed.
  2. Tryk på OmSådan afinstalleres appen.
  3. Indtast adgangskoden for din My Kaspersky-konto.

Der vises Instruktioner for, hvordan du afinstallerer Kaspersky Safe Kids fra dit barns mobilenhed, samt koden til fjernelse af konfigurationsprofilen.

Sådan fjerner du konfigurationsprofilen fra dit barns mobilenhed:

1. På startskærmen skal du trykke på IndstillingerGenereltProfiler.
  2. Vælg profilen Kaspersky Safe Kids.
  3. Tryk på Fjern.
  4. Indtast koden til fjernelse af konfigurationsprofilen.

Konfigurationsprofilen bliver fjernet. Nu kan du afinstallere Kaspersky Safe Kids-appen.

Sådan afinstalleres Kaspersky Safe Kids:

1. På Hjemmeskærmen, tryk på og hold Kaspersky Safe Kids ikonet nede, indtil ikonet begynder at ryste.
  2. Vælg muligheden for sletning.

Når appen er blevet afinstalleret, fjernes mobilenheden fra barnets profil på My Kaspersky.